caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica O Fiertura pe Zi 

Despre Elena în general

de (15-9-2011)
5 ecouri

Presidents are a girl’s best friends


Ecouri

 • Liviu Simion: (16-9-2011 la 02:58)

  Excelenta ideea, super tari lucrarile.Pana la urma era chiar sexi Elena. Important este sa stii cum sa privesti. bravo Marilena!

 • Alina Botezatu: (16-9-2011 la 05:21)

  Felicitari! Minunata idee si alaturare de personaje!

 • alexandru: (16-9-2011 la 16:18)

  Tare de tot frate!Ai curaj nu gluma. No oricine poate asa ceva. Nu mai vorbesc de maniera de exprimare artistica.Chiar nu am mai vazut asa ceva.Meriti felicitari

 • Liliana Popescu: (17-9-2011 la 11:19)

  da, toata seria este super! felicitari!

 • lucia simion: (18-9-2011 la 03:45)

  Pictorita MARILENA MURARIU este un adevarat magician al imaginii.
  Credeam ca pictura Marilenei Murariu este un demers exterior, o voluptate frenetica, o impulsiva exotica a laturei peisagistice ;natura .soare,mister,de la regalul si nepretuitul Balcic ,Mecca picturii interbelice ,la unversul patriarhal al ..pisicilor .
  Iata cum in spiritul “BALCICULUI NOCTURN SI SECRET a scos la iveala o latura fundamental opusa a creatiei sale -acumularile au depasit granita unor viziuni pastorale si s-au metamorfozat in revolta si dorinta de a transpune pe panza pentru generatiile viitoare ,prin citadela pamfletului, un trecut istoric jenant pentru o natiune – cultul personalitatii -de care a dorit sa se elibereze .
  Expozitia a fost vizitata de sute de tineri zilnic ,ea a avut un puternic caracter contestatar si a fost prima expozitie manifest de acest gen dupa …20 de ani
  Rezultatul este o taxare a trecutului,adresat intr-o maniera moderna tineretuluiDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
44.210.77.73