caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica O Fiertura pe Zi 

Expoziţia “ Elena”

de (4-9-2011)
4 ecouri

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • cristian: (5-9-2011 la 03:12)

  Am văzut expoziţia in mai, este foarte tare. Nu ştiu dacă aţi ales cea mai nimerită imagine – v-aţi gândit cumva la noul an bisericesc? poate că ar fi fost mai actuală „Prin gratii de fier” dat fiind dezmăţul la care s-a dedat din nou primarul Constanţei la sfârşitul verii; sau poate „Freci Can-can” apropos de ultima ispravă a ministeresei cu stele….pe rochiţă.

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 1 Nu-mi place 0

 • dumitru: (5-9-2011 la 13:16)

  Constantin Neculai Munteanu a înţeles foarte bine mesajul acestei expoziţii politice despre care a şi vorbit în articolul „Europeni cu care ne mandrim Iliescu si Severin” apărut în ziarul „22”.E bine că mai apar imagini din expoziţie. Mulţi stelişti doresc să fie uitată.

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 2 Nu-mi place 0

 • LaDonna: (5-9-2011 la 14:22)

  Am vizitat aceasta expozitie si mi s-a parut deosebit de interesanta, la fel si mesajul transmis. Atata timp cat mai exista oameni care au curajul sa transmita astfel de mesaje, nu e totul pierdut !

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 1 Nu-mi place 0

 • lucia simion: (18-9-2011 la 03:59)

  ” Se spune că nu odată viața bate arta. O și completează, fericit, uneori. Mai cu seama cînd oamenii nu sunt doar caricaturizați. Sunt chiar niște caricaturi. Marilena Murariu și-a îngăduit să-i dezbrace de caracter și să le pună zbenghiul de rigoare, în cazul celor îmbrăcați, dar cu capul gol.”

  text preluat de pe http://www.europalibera.org

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 0 Nu-mi place 0Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
18.207.129.82