caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica O Fiertura pe Zi 

Expoziţia “ Elena”

de (4-9-2011)
4 ecouri

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • cristian: (5-9-2011 la 03:12)

  Am văzut expoziţia in mai, este foarte tare. Nu ştiu dacă aţi ales cea mai nimerită imagine – v-aţi gândit cumva la noul an bisericesc? poate că ar fi fost mai actuală „Prin gratii de fier” dat fiind dezmăţul la care s-a dedat din nou primarul Constanţei la sfârşitul verii; sau poate „Freci Can-can” apropos de ultima ispravă a ministeresei cu stele….pe rochiţă.

 • dumitru: (5-9-2011 la 13:16)

  Constantin Neculai Munteanu a înţeles foarte bine mesajul acestei expoziţii politice despre care a şi vorbit în articolul „Europeni cu care ne mandrim Iliescu si Severin” apărut în ziarul „22”.E bine că mai apar imagini din expoziţie. Mulţi stelişti doresc să fie uitată.

 • LaDonna: (5-9-2011 la 14:22)

  Am vizitat aceasta expozitie si mi s-a parut deosebit de interesanta, la fel si mesajul transmis. Atata timp cat mai exista oameni care au curajul sa transmita astfel de mesaje, nu e totul pierdut !

 • lucia simion: (18-9-2011 la 03:59)

  ” Se spune că nu odată viața bate arta. O și completează, fericit, uneori. Mai cu seama cînd oamenii nu sunt doar caricaturizați. Sunt chiar niște caricaturi. Marilena Murariu și-a îngăduit să-i dezbrace de caracter și să le pună zbenghiul de rigoare, în cazul celor îmbrăcați, dar cu capul gol.”

  text preluat de pe http://www.europalibera.orgDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
„Slugă a sionismului mondial” – insulta supremă

Un ultranaționalist din Republica Moldova, care în calitate de professor de istorie otrăvește mințile tinerilor să elevi și în calitate...

Închide
34.204.181.91