caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

VACANȚE

de (31-7-2011)
1 ecou

Colegiul Național „Moise Nicoară” – Arad, România

Vacanța din această vară a avut o deosebită încărcătură emoțională pentru sufletul meu. Am revenit în Arad, orașul natal, pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la absolvirea liceului. Am revăzut profesori și colegi pe care nu îi mai întâlnisem de un sfert de veac. Timpul a trecut, a lăsat urme pe fețele noastre, sufletele însă au rămas la fel de tinere. Am depănat amintiri, am povestit despre noi, familiile și aspirațiile noastre. Ne-am despărțit cu greu, dar cu inimile zâmbitoare, ducând cu noi mai departe amintiri (unele reîmprospătate, altele abia născute). Am promis să ne reîntâlnim iar și iar….

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

 • agneta precup: (2-8-2011 la 10:56)

  Ma gandesc ca si o astfel de vacanta aduce multe bucurii.
  Sa te revezi cu colegi de care te-ai despartit in urma
  cu un sfert de veac,sa confrunti experientele lor cu ale
  tale,sa ai prilejul sa cunosti pagini de viata din acesti
  ani nu foarte linistiti si usori pentru fiecare.Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
3 poeme de Rodica Brad Păuna

Strig tare să mă aud să mă trezesc să te miri ce viaţă intensă am şi noaptea mă lupt cu...

Închide
34.204.169.230