caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Polemica



 

Ce salariu lunar ia Beizadeaua Benea din Sinecura de la IDR

de (24-7-2011)

Alianta pentru o Romanie Curata (ARC) a intrat in posesia unei copii a Statului de functii si de personal al Institutului Diplomatic Roman (IDR) pentru anul 2011, ce cuprinde salariile de baza si indemnizatiile de conducere ale tuturor angajatilor IDR.

Potrivit acestui document, Alexandra Laura-Benea – fiica de 26 de ani a PDL-istului care conduce in prezent Loteria Nationala – numita anul trecut in functia de director al Directiei de Formare Profesionala din cadrul IDR desi nu avea niciun fel de experienta in domeniu, este incadrata cu un salariu de baza in suma de 3.918 lei, la care se adauga o indemnizatie de conducere de 7.086 de lei. Prin urmare, Alexandra Laura-Benea incaseaza lunar de la IDR un salariu brut in valoare de 11.004 lei (2.591 de euro la cursul zilei).

Florin Diaconu, directorul Directiei Furnizare de Expertiza pentru Ministerul Afacerilor Externe (MAE), este incadrat la IDR cu un salariu de baza de 5.142 de lei si o indemnizatie de conducere de 7.086 de lei. Salariul brut total incasat lunar de Florin Diaconu de la IDR ajunge astfel la suma de 12.228 de lei (2.880 de euro). Nici dl. Diaconu nu are un background profesional care i-ar permite sa obtina o asemenea suma in sectorul privat.

Directorul general al IDR, Radu Carp, este incadrat cu un salariu de baza de 6.264 de lei la care se adauga indemnizatia de conducere in suma de 7.446 de lei. Astfel, Radu Carp incaseaza lunar de la IDR un salariu brut total in valoare de 13.710 lei (3.229 de euro).

IDR salarizeaza nu mai putin de 43 de persoane, experti si staff, reusind performanta ca toti expertii la un loc sa nu aiba nici o lucrare publicata indexata in International Web of Science in domeniul relatiilor internationale. Mare parte din ei sint cadre didactice la facultatea de istorie din Bucuresti, angajati cind director al IDR era dl. Vlad Nistor, aflat la al doilea mandat de decan al acestei facultati.

Articolul a fost preluat de pe http://www.romaniacurata.ro/ltcentergtnepotism-si-pedelizare-in-ministerul-lui-baconschilt-centerg-1630.htm

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Teatrul Liber Belarus – o sfidare la adresa ultimei dictaturi din Europa

Sâmbătă 22 iulie am avut ocazia să văd de ce se tem dictaturile de artiști. La Teatrul Almeida din cartierul...

Închide
18.189.193.33