caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Poetul Mircea Ivănescu s-a stins din viață

de (22-7-2011)

Cu durere nu mai pot scrie: Mircea Ivanescu, cel mai mare poet român in viata, In ultimii trei ani de existenta prietenul si unul dintre primii mei mentori in arta poetica si in cea a traducerii a fost sortit  intunericului nevazatorului. Precum Homer sunt convins ca nu si-a pierdut ochii imginatiei si ai descrierii balconului din inalta creatie.

Cuvintele noastre suna ca pietrele in marele fluviu si nu au ecoul pe masura versurilor lasate de catre Mircea Ivanescu. Sibiul a saracit – ramanand cetate pustie in aceste zile.

Cel mai frumos elogiu e recitirea poemeleor cu Mopete si cu lande de vant, imaginandu-ne un cavaler purtandu-si pasii in noapte in mister, in muzica castanilor in floare, sub crama de sub turnul cu ceas al carui timp poarta marca : etern.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Cerem servicii mai bune din partea Consulatului României la Londra

In urma numeroaselor dezbateri din mediul online, dar si a numeroaselor emailuri ce contin plangeri cu privire la calitatea sau...

Închide
3.227.239.9