caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

TEMA SĂPTĂMÂNII: VERDE

de (22-5-2011)
2 ecouri

Verdele lacrimilor noastre


Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Paulina Eliza Duta: (23-5-2011 la 03:15)

    Superbe lacrimioare, parfumul lor este inconfundabil, suav si atat de puternic emanand dintr-un trup atat de mic. Prezenta lor este foarte scurta, ca un vis de primavara. Se spune ca este floarea pe care o mireasa nu ar trebui sa si-o aleaga in buchetul sau, acest lucru prevestind lacrimi…In fata frumusetii lor sper ca lacrimile sunt de fericire, o fericire „verde”, plina de speranta.

  • corina: (23-5-2011 la 16:05)

    Florile mele preferate, atat de mici atat de delicate.Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
A mai de sus frunză

Era o dimineata obisnuita de vara tarzie cand m-am surprins privind coroana inalta a unui copac strapungand albastrul cerului fara...

Închide
34.236.191.0