caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII : Fragilitate

de (12-5-2011)

Balconul

Chiar şi în starea precară în care se află îşi păstrează farmecul. La fel ca şi povestea primei sale propietare Maria Mihăescu rămasă în folclorul interbelic al capitalei sub porecla de “ Miţa Biciclista”.

Balconul parţial degradat uimeşte cu heruvimii sculptaţi aşteptând o vremelnică strălucire alături de chiriaşii care îşi duc traiul  în această degringoladă… Nepăsarea şi-a pus amprenta asupra clădirii de pe str. Biserica Amzei nr.9 construită în 1910 de arhitectul N.C. Mihăiescu şi declarată monument de arhitectură în stil baroc.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Armenii din România nedumeriți de recentele declaraţii ale preşedintelui Băsescu în Azerbaidjan

Comunitatea armeană din România îşi exprimă nedumerirea şi neliniştea în legatură cu recentele declaraţii ale preşedintelui României, domnul Traian Băsescu,...

Închide
18.117.182.179