caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Bucuriile vieţii

de (3-3-2011)

Dos Mexicanos

Martie 2009. Camera azilului de bătrâni din Cluj.  In stanga artistul plastic Egon Marc Lővith (mai 1923 – septembrie 2009), în dreapta Jedibe, o elevă originară din Mexc, aflată vremelnic la Cluj.  Subiectul discutiei: copilăria mexicană, trăită de Egon Lövith la sfarsitul anilor 1920, iar de Jedibe prin anii 1990. Se dovedeşte că amândoi au învăţat la grădiniţă aceleaşi cântece si poezioare. După amiaza petrecută alături de Jedibe şi discuţia tonică în limba spaniolă, întrerupte de porţii copioase de râs, s-a numărat printre ultimele bucurii ale artistului.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
McCain sprijină „micuța Moldovă”

Senatorul John McCain, candidat al Partidului Republican la președinția Statelor Unite în 2008, a cerut sprijinirea eforturilor de democratizare în...

Închide
3.143.168.172