caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII : Copilărie

de (6-3-2011)

Timpuri de poveste

Departe de Bucureşti, de şcoală, de plictiseala jocului din faţa casei…Acei ani mi-au rămas în suflet drept cei mai frumoşi, mai plini de vitalitate şi de libertate ani ai vieţii mele.

Alături de Brezoi şi de vărul meu întrebam greierii ce repertoriu nou au mai adus pe câmp, şterpeleam câte un măr rumen din ograda largă a cooperativei din apropierea casei şi ne topeam în liniştea pădurii căutând apa rece a unei fântâni de poveste…

Trăiam inocenţa la adânca ei chemare…şi nu întâmplător, când am descoperit bancnota de 5 lei  ne-am dus la Miliţia din sat pentru a găsi păgubaşul. Iar dacă încercarea noastră s-a soldat cu un eşec, atunci am surprins-o pe matuşa cumpărându-i de toţi banii sare grunjoasă pentru murături…Am cărat 20 de kilograme de sare ca nişte asini, în timp ce Brezoi mergea falnic, ca un general în faţa noastră…Ce timpuri de poveste !

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
VASUL „STRUMA” ÎN ISTORIOGRAFIE ŞI ÎN MEMORIA COLECTIVĂ

[caption id="attachment_28182" align="aligncenter" width="150" caption="Vasul Struma"][/caption] La 23 februarie s-au comemorat 69 de ani de la scufundarea vasului "Struma". O...

Închide
18.223.0.53