caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Intern



 

PDL? Am obosit….

de (20-2-2011)

Printr-o maiastra rasucire tema zilelor trecute dar si viitoare este PDL.

Rasturnari “spectaculoase” de situatii, azi in caruta maine in teleguta….

Azi prim ministru politic, maine unul tehnocrat….

Toate si totul se invarte in jurul banului…

Banul pentru teritoriu ,colegiul mai nou, de unde provin  alesii…

De fapt nimeni nu taie  coada sau nodul ….

PDL este pe faras  si asta din doua motive. (1) a incercat sa faca reforma austera cu  oameni vechi si (2)ideologia de dreapta  pretins asumata de partid  a trecut ca un vant de vara printre membrii lui fara sa le  clinteasca un fir de par.PDL are oameni vechi  care nu vor sa iasa din scena si  nu este pentru ca nu stie sa fie un partid de dreapta.

In loc ca  o miscare de  inoire sa vina din interior  aceasta este impinsa cu forta de Presedintele Basescu.

Cei noi veniti  sunt niste  figuri de laborator care  au stat(exceptie Monica Macovei) la masa de scris  si au luptat cu ideile. N-au condus in viata lor  oameni,zece,o suta ,o mie si nu stiu  psihologia multimilor,sunt speriati de multime. Ei sunt noi doar pentru ca sunt noi veniti.

PDL nu are oameni care sa vina din urma. PDL nu are oameni care sa iasa la bataie.

Cu uimire si spre stupefactia dvs. singurul om care a iesit la bataie a fost Emil Boc.Punand la bataie cariera de om politic! Dar nu a putut lupta pe doua fronturi:guvern si partid.Caciula era mare. A dat gres de multe ori la guvern, a lasat partidul sa joace turca si tontoroiul  cand seful era(mai tot timpul) plecat (la acelasi guvern).A fost prost sfatuit  si/sau a pus batista pe tambal adoptand  limba de lemn atunci cand  nu trebuia.Boc a fost sincer,cateodata prin omisiune, a luat masuri dar n-a avut curajul sa  ne spuna pana la capat cat de negre sunt.

Cand o sa vad un om sau doi  cu niste calitati, care ies in arena si  vor sa lupte pentru binele tarii nu numai a lor, o sa va anunt si pe dumneavoastra. Pana atunci sa asteptam si plecarea ultimului mohican(ganditi-va bine si nu-l injurati pe Emil Boc,peste cateva luni o sa-i faceti statuie!) dupa care lumina se stinge. Emil Boc la partid? O utopie neagra. Emil Boc a fost invins de structuri pentru ca el  a fost prea mic.Boc trebuia demult sa se scuture de “vechii tovarasi” de drum si n-a fost in stare. Daca revine la partid(numai la partid) va fi mestecat de malaxoarele stahanoviste  ale acestuia  in cateva miscari.Si atunci solutia este Boc nici unde,nici la partid,nici la guvern! Raman  destui ca sa  apese pe intrerupator…. sau sa creasca in 48 de ore cu sapte-opt- zece pana la 30% de procente.Aceste procente  vor fi false atat timp cat PDL nu  rezolva cele doua motive pentru care a ajuns aici.Liderul luminat  nu apare, aici este nevoie de un partid luminat.Or lumina,luminita  nu se intrevede…

Nimic deci  mai departe   despre PDL.Deocamdata. Am obosit…. Si eu ca si dumneavoastra!

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Decuplarea funcției de prim ministru de cea de lider de partid – cea mai proastă soluție a PDL

De cateva zile un zvon, semnale, surse dau ca sigure demisia prim ministrului Emil Boc. Mai marii PDL si se...

Închide
18.226.187.24