caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Cele mai frumoase momente ale vieții

de (23-1-2011)
1 ecou

„Parasailing” în Mexic

Eram în ultima zi de vacanță în Cozumel, Mexic. Nu vroiam sa se termine niciodată. Căutam cu înfrigurare o ultimă experiență, o amintire pe care să o duc cu mine în Toronto. Ochii mi-au căzut pe un anunț aflat pe plaja argintie: “parasailing”. M-am hotărât pe loc, iar experiența pe care am trăit-o a intrat în „cartea” celor mai frumoase momente ale vieții mele.

Am fost ridicată de o parașută uriașă, trasă de o barcă cu motor cu viteză mare, transformată într-un “zmeu” uman, suspendată la sute de metri deasupra apelor de smarald ale golfului Mexic. A urmat plutirea lină, dedesubtul norilor pe care ai impresia că îi poți atinge cu fruntea, minute lungi de relaxare și încântare.

Ce am simțit? Descătușare, libertate deplină, liniște și pace. Mintea îmi era eliberată de orice fel de gânduri și probleme cotidiene. Îmi plimbam ochii încântați deasupra apelor nemărginite, plaja era atât de departe, oamenii abia se zăreau, ca niște puncte marcând o existență efemeră. Vroiam să absorb toată frumusețea, senzațiile și atmosfera într-o clipă eternă.

Imagini și trăiri de neuitat, pe care le voi prețui de-a lungul vieții mele.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Natalie Montanaro: (24-1-2011 la 07:13)

    Dear Cris,

    Right you are…being able to have a sort of figuratively weightless conscience is necessary once in a while, even though we sometimes want to hang on tight. It gives us a new way to look at things and to let go a bit of the things which tie us down here in every day life. Spiritual freedom was captured so nicely here!

    Natalie



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Amenda de 400RON/hectar pământ nelucrat? O decizie cu mari consecințe…

Serpeste, prin gura unui secretar de stat de la Ministerul Agriculturii, apoi si prin vocea ministrului Agriculturii, s-a lansat intentia...

Închide
44.200.74.73