caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Iarna în jurul lumii

de (1-1-2011)

Iarna în Israel este deosebită

Pasarile calatoare gasesc aici un punct de trecere de la…., pina la…, in ambele directii. Insa, porumbeii ramin cu noi.
Am fost la Ierusalim in urma cu citeva zile, deci in plina iarna israeliana. Ploua afara, nu am gasit zapada pe care o asteptam. Insa, ajungind la Zidul Sperantei (asa numesc eu zidul cunoscut de toata lumea sub numele de Zidul Plingerii), m-au intimpinat razele soarelui aparut de dupa  nori.

Sa-mi inveseleasca inima grea, datorita „misiunii” pentru care am facut drumul Haifa – Ierusalim ?

Pe pietrele Zidului, la mare inaltime, se aflau porumbei cu pene inchise la culoare. Doar unul singur era alb si parca dorea sa-mi spuna  “pune biletelele, voi avea  grija ca furtunile iernii sa nu le imprastie, sa ramina intre pietre Zidului, acolo unde ai dorit sa le pui.”

Vegetatia care creste pe pietre, deobicei uscata, de data asta, datorita ploilor, era verde. Semn de innoire, de schimbare, de speranta.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.238.121.7