caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Un vis împlinit

de (9-12-2010)
1 ecou

Ceasul din Gara Visului Împlinit

Am visat să văd Oraşul Luminilor încă din clasa a cincea, când răsfoiam cartea de franceză cu ilustraţii alb-negru spălăcite şi ascultam fascinată povestirile dirigintei care studiase acolo în perioada interbelică şi ne dezvăluia un tărâm magic impregnat de istorie, civilizaţie şi boemă. Mai întâi a fost o călătorie imposibilă din pricina paşapoartelor comuniste de necăpătat, iar apoi un voiaj mereu amânat fie din cauza dificultăţilor şi umilinţelor la care erai supus pentru a obţine viza, fie – după desfiinţarea vizelor – din superstiţie;  îmi visasem prea mult să ajung la Paris şi mă temeam să-mi împlinesc visul. Fotografia am făcut-o la Muzeul Orsay anul acesta in mai.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Paulina Eliza Duta: (10-12-2010 la 18:01)

    Un vis împlinit poate aduce timpul înapoi. Să poţi retrăi într-o fracţiune de secundă clipele în care visul a germinat…cu bune şi cu rele. Cred că pentru fiecare vis există un timp al său de împlinire. Când îl poţi percepe în adevărata lui splendoare. Este un dar meritat.
    Mă bucur pentru tine, Andrea ! Aşa cum mă bucur pentru toate împlinirile destăinuite în această frumoasă şi apropiată sufleteşte temă a săptămânii.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Invitatie seminar Prof. Roberto Scagno, Bucuresti, 16 decembrie

Joi, 16 decembrie 2010, Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti vă invită să participaţi la seminarul susţinut de prof....

Închide
3.144.17.45