caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Declaraţie de presă a Ambasadei Israelului la Bucureşti, 27 iulie 2010

de (27-7-2010)

Ambasada Statului Israel la Bucureşti, este alături de familiile celor 6 militari israelieni şi a celei a militarului român, care se aflau la bordul elicopterului israelian CH 53, prăbuşit in timpul efectuării unui exerciţiu aerian româno-israelian, in zona Fundata – Zărneşti.

Ambasada Israelului foloseşte acest prilej pentru a mulţumi Preşedintelui României, Domnul Traian Băsescu şi autorităţilor militare şi civile din România pentru sprijinul acordat pe parcursul întregii operaţiuni.

Totodată, Ambasada mulţumeste şi îşi exprimă aprecierile pentru înaltul profesionalism dovedit de armata română, echipele de salvamontişti, jandarmi montani, vânători de munte, echipele SMURD, al tuturor celor prezenţi, în efortul de a localiza epava elicopterului cât şi militarii dispăruţi.

În zona în care a avut loc accidentul aviatic, se află deja oficiali ai Ambasadei Israelului la Bucureşti, respectiv ambasadorul David Oren, consulul Israelului, ataşatul militar, precum şi alţi funcţionari din israelieni.

Cu acest prilej, Ambasadorul Oren David a mulţumit la rândul lui tuturor autorităţilor române pentru felul prompt şi eficient în care s-a acţionat şi a adăugat: ‘Doresc să-mi exprim recunoştinţa pentru solidaritatea de care au dat dovadă autorităţile române în aceste momente tragice pentru cele două ţări’.

Ambasada Israelului la Bucureşti

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Elicopter al forţelor armate israeliene prăbuşit în apropiere de Braşov

Un elicopter al armatei israeliene s-a prabusit lângă Braşov, într-un exerciţiu comun româno-israelian. Şase din cele şapte victime sunt militari...

Închide
3.93.162.26