caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: „Din lumea celor care nu cuvântă”

de (27-6-2010)
2 ecouri

Adrian Ghiță 04-07-2010

De ce se spune că sunt necuvântător, când am atâtea de spus?!

Camelia Lica 03-07-2010

De-a nămolul într-o zi cu soare

Carmen Gheorghe 02-07-2010

Obedience training graduation

„Numele meu este Mozart, sunt un Standard Schnauzer (gri) și așa după cum v-ați putut da seama, sunt cel mai frumos, cel mai deștept și cel mai drăgăstos necuvântător din lume.”

Stephanie Lim 01-07-2010

Playful tiger cubs

Tiger Temple, or Wat Pha Luang Ta Bua, is a Buddhist temple in Western Thailand which keeps numerous animals, among them several tigers that can be petted by visitors.

Natalie Schor 30-06-2010

The curious cat

Natalie Montanaro 29-06-2010

Șopârla în costum de salamandră

Paula Duta 28-06-2010

Echipa

Un antropolog american a afirmat faptul că nu contează plasarea în timp a momentului îmblânzirii calului, mai importantă fiind clipa în care omul a înţeles că poate învăţa să-l călărească…

Prezenţa echipei cal-călăreţ  este un fapt obişnuit de ceva vreme în parcul  Herăstrău, tot mai multe voci afirmând că aceasta a reuşit să reducă infracţionalitatea…Evident prin prestanţa „ necuvântătorului”.

Păşesc cu grijă printre trecătorii de pe alei care-i privesc admirativ şi sunt de fiecare dată aclamaţi de copii…

Se pare că aparţin unei firme de pază care lucrează în colaborare cu Poliţia Comunitară şi cu Primăria , Jandarmeria Călare fiind implicată în special în evenimente ce ţin de paza pe stadioane, la concerte , participând la defilările prilejuite de Ziua Naţională.

Mai sunt şi cârcotaşi care strâmbă din nas…Probabil, aşa se explică de ce în ultima vreme în urma lor merge un biciclist care duce o găleată atârnată de ghidon…Până s-o găsi o altă soluţie…pentru biciclist.

Sunt convinsă că se fac eforturi deosebite de întreţinere a acestei imagini, frumoasă în ansamblul ei, ştiindu-se marea calitate a calului de a se apropia şi a-i fi fidel doar omului care-i respectă personalitatea.

Pentru a vedea mai multe Fotografii ale Zilei, accesați rubrica “Album”.

Linkul de la Album este la: http://www.acum.tv/rubrica/cultura/album

Tema săptămânii este “DIN LUMEA CELOR CARE NU CUVÂNTĂ”.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com

Ecouri

  • Mari: (3-7-2010 la 18:19)

    bravo primariei pt calareti si cai!
    in New York sau Berlin cum se procedeaza cu BALEGA, da BALEGA, ce am uitat de unde suntem??

  • Mari: (3-7-2010 la 18:21)

    foarte frumoase fotografiile!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Oare cum se propagă …bancurile?

Societatea modernă se fereşte, în numele “libertăţii” de exprimare, a bunăstării unei societăţi de consum, a unui modernism postindustrial în...

Închide
3.226.254.255