caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Umanitare



 

Apel umanitar

de (23-6-2010)
3 ecouri

Dragi parinti si copii,
In momente de durere si tragedie trebuie sa invatam ce inseamna omenia. In Ocna Mures  – România este o tragedie naturala, in aceste momente. Apele au luat case, bunuri, animale si chiar vieti omenesti. De aceea am sa va rog sa spalati si sa puneti bine ghiozdanele, penarele, hainute sau alte bunuri, in cazul in care in anul scolar viitor veti avea
altele noi, astfel incat la inceputul lunii septembrie sa putem trimite niste colete mai consistente la copiii din Ocna Mures, eventual adaugand si unul – doua caiete, un pix sau creioane colorate. Am sa incerc sa vorbesc la Fun Curier, sa vedem daca ne asigura transportul; daca nu, il voi achita eu.

O intamplare care de-a dreptul m-a rascolit este aceea a unei case in care locuia o batrana si care a fost luata de catre ape, rasa pana la temelie.  Pana aici au prezentat si televiziunile. Ceea ce nu se stie, nu s-a prezentat la TV, este ca acea casa, luata de ape, a fost oprita in tavalugul ei de o troita… Da, o simpla troita! Uimitor, nu?

Daca puteti, va rog sa va mai anuntati intre dumneavoastra. In rest, va urez sa aveti o vara linistita!

Numai bine!

Prof. Dana Tufeanu- Şcoala Nr. 19- Piteşti  România <dana_tufeanu2003@yahoo.com>

Ecouri

  • E Carunta: (27-6-2010 la 17:34)

    Cred ca solidaritatea este o virtute; sa fii solidar cu cel in necaaz, in nevoie, este atributul celui caruia ii pasa de semenii sai.
    Doamne ajuta !

    Elena Carunta

  • ICA BUZGAR: (28-6-2010 la 04:59)

    O nenorocire nu vine niciodata singura iar lacrimile sunt multe pentru aceste nenorociri.Multumim pentru solidaritatea oamenilor cu suflet!
    Ica Buzgar

  • GHERASIM MARIANA: (28-6-2010 la 15:00)

    La necaz, oamenii se ajuta . Cinste lor !
    Felicitari doamnei Carunta care pune atata suflet in toate ! De asa oameni avem nevoie .



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Zilele Culturii Iudaice la Sighetu – Marmaţiei

În perioada 27 - 29 iunie la Sighetul Marmaţiei vor avea loc Zilele Culturii Iudaice.

Închide
3.141.244.201