caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa 

Organizațiile evreești din România deploră acțiunile recente anti-israeliene

de (4-6-2010)

Organizaţiile evreieşti din România sunt profund marcate de acţiunile antiisraeliene întreprinse recent, sub pretextul aducerii de ajutoare pentru populaţia din Fâşia Gaza.

Aceste acţiuni au fost finanţate si organizate de mişcări teroriste extremiste, în scopul de a determina reacţii de împotrivire a forţelor de apărare ale Statului Israel. S-a creat, astfel, un precedent periculos.

Organizatorii au mizat pe o lovitură de imagine, pe manipularea opiniei publice internaţionale, urmărind transformarea agresorilor terorişti în victime.

Reacţia directă si rapidă a Statului Israel a constituit un act de legitimă apărare în acord deplin cu drepturile oricărui stat suveran, fără discriminare.

Faţă de situaţia creată, Organizaţiile evreieşti din România exprimă solidaritatea lor cu poporul israelian, cu Statul Israel, avanpost al democraţiei în această regiune.

Alături de poporul Israelului și de toți oamenii de bine din lume, deplângem pierderile de vieți omenești. Poporul evreu crede profund in sfințenia vieții fiecărui om. În același timp, crede in dreptul suveran al Israelului, cât și al fiecărei țări la protejarea vieții propriilor cetățeni

Considerăm, de asemenea, că este necesară depunerea, în continuare, de eforturi susţinute pentru reglementarea, în spiritul legislaţiei internaţionale, a problemelor complexe din Orientul Mijlociu, cu respectarea dreptului cetăţenilor israelieni la o viaţă normală şi în deplină securitate.

FEDERAŢIA COMUNITĂŢILOR EVREIEŞTI DIN ROMÂNIA          FORUMUL B’NAI B’RITH ROMÂNIA

ASOCIAŢIA EVREILOR VICTIME ALE HOLOCAUSTULUI DIN ROMÂNIA                            MCA ROMÂNIA

ORGANIZAŢIA SIONISTĂ DIN ROMÂNIA                                                                         FAN ROMÂNIA

03.06.2010

Ce părere aveţi despre acest articol?
  • Corect 
  • Frumos spus 
  • Îmi dă de gândit 
  • Am învăţat ceva! 

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Grecia – Bolnavul Europei, la propriu și la figurat

O stire scrisa cu litere mici in articolele ziarelor anunta decizia unei firme producatoare de medicamente sa plece din Grecia....

Închide
68.100.233.79