caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Relativităţi Culturale 

LANSARE DE CARTE ŞI EXPOZIŢIE NICĂPETRE LA TORONTO

de (14-5-2010)

La data de 14 Mai 2010,a avut loc lansarea volumului „Nicăpetre – dezvelirea lemnelor” şi expoziţia Nicăpetre la Toronto.

Cartea, apărută la Editura Istros a Muzeului Brăilei, a ieşit de sub tipar în luna ianuarie a acestui an. Ea a fost lansată în România cu ocazia zilei de naştere a sculptorului Nicăpetre, pe 27 ianuarie 2010, la Muzeul Brăilei, ştiut fiind că Centrul Nicăpetre este parte integrantă din acesta.
!poza253!D
Volumul cuprinde materiale publicate și nepublicate, file de jurnal, eseuri, scrisori, articole, un interviu și o piesă de teatru – expodramă. – Virgil Untilă.

Expoziţia Nicăpetre va continua pe perioada 15 -16 mai 2010, între orele 17.00 – 21.00. În ziua de 16 mai, va putea fi văzută foarte interesanta propunere a lui Delu Dascău.

La realizarea evenimentului au participat Virgil Untilă, Anca Ghiţescu, deţinătoarea fondului de sculptură Nicăpetre, Anda Untilă – curator, compania dekla (Luiza Alexa), SENSOtv -partener media, publicaţia Jurnalul Românesc, emisiunea tv NOI ROMÂNII şi Toronto School of Music & Arts.

Ce părere aveţi despre acest articol?
  • Corect 
  • Frumos spus 
  • Îmi dă de gândit 
  • Am învăţat ceva! 

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
35.168.110.128