caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Noul partid, lansat de 1 Mai la Bucureşti, are imnul „Noi suntem români!” şi trei preşedinţi

de (1-5-2010)
Cei trei preşedinţi ai UNPRCei trei preşedinţi ai UNPR

„Uniunea Naţională pentru Progresul României este un partid pentru toţi românii, care pune pe prim plan interesul naţional şi progresul României” a declarat Gabriel Oprea, preşedintele executiv al noului partid, în timp ce Marian Sârbu, preşedintele UNPR, a arătat că noua formaţiune politică, de stânga, „pune accent pe o relaţie privilegiată cu sindicatele, garantând respectarea drepturilor sociale.” Potrivit lui Cristian Diaconescu, preşedintele de onoare, UNPR este „un partid care treptat, prin vorbe şi prin fapte, va dovedi cã are o identitate proprie”.
Partidul înfiinţat de Grupul Independenţilor din Parlamentul României, are 15 vicepreşedinţi şi un secretar general în persoana lui Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2, din Bucureşti.
Intrarea Uniunii Naţionale pentru Progresul României pe scena politică a stârnit comentarii în rândul liderilor politici. „Ce legătură poate avea cu stânga un om ca Gabriel Oprea?! Iar în ceea ce-i priveşte pe Marian Sârbu şi pe Cristian Diaconescu, sunt doi oameni care au eşuat lamentabil. Sârbu a pierdut legătura cu sindicatele, iar Diaconescu a dovedit că e un om fără fermitate”, a declarat Ion Iliescu. Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, este de părere că UNPR va înlocui UDMR la guvernare, în timp ce Victor Ponta, preşedintele PSD a comentat că „Fripturişti vor fi în toate generaţiile şi toate guvernele, PSD fiind singurul partid cu adevărat de stânga”.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
INEGALABILA NATURĂ

Marele Canion - El condor pasa- …” Aş prefera mai mult să fiu o pădure decât o stradă... Departe, m-aş...

Închide
18.191.216.163