caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album



 

INEGALABILA NATURĂ

de (1-5-2010)

Iubiti frumusetea si salbaticia naturii?

Daca raspunsul este da, atunci sunteti invitati intr-o croaziera, in golful Georgian Bay (al lacului Huron, situat in Ontario, Canada).
Golful are o lungime de 320 km si o latime de 80 km, intinzandu-se pe o suprafata de 15,000 km patrati.

Mii de insule sunt presarate in Georgian Bay. Marea majoritate a acestor insule se intind de-a lungul partii de est a golfului si sunt cunoscute sub numele de „30,000 de insule”, incluzand si insula Parry.

Turistii viziteaza acest golf, prin croazierele care pleaca zilnic din portul Parry Sound si navigheaza lin printre aceste insule, lasandu-ne cu respiratia taiata in fata frumusetii naturii. Insule sculptate de un mester iscusit, paduri spectaculoase, populate de ursii negri, majestuoase case de vacanta.

Dar cuvintele sunt prea putine pentru a exprima senzatiile traite, linistea care coboara asupra sufletului celor care au sansa de a vizita aceste frumuseti ale Canadei.

Ecouri

  • carmen: (1-5-2010 la 00:00)

    Superba fotografie,dar a-ti vazut adevarata Romanie??!!Nu cea politica,economica si pe care ne-o vind agentiile de turism,pentru careRomania incepe la Bucuresti si se termina la Brasov!!!???Va garantez ca merita o excursie acolo in natura virgina(poate uneori prea inapoiata pentru cei care s-au obisnuit cu un anumit confort)si lumea simpla pentru care exista doar apus si rasarit de soare



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
INEGALABILA NATURĂ

Marele Canion - El condor pasa- …” Aş prefera mai mult să fiu o pădure decât o stradă... Departe, m-aş...

Închide
3.144.252.153