caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Extern



 

Grecia o noua oportunitate dupa Reclama exagerata pe gratis

de (11-4-2010)

Niciodata in istoria recenta, Grecia nu a beneficiat de atita reclama pe gratis.

Nici chiar in timpul Olimpiadei, mass media nu a bombardat cu atita informatie despre Grecia.
Atunci un ziar de vaza scria citeva rinduri, cel mult un colt de pagina, daca sportivi din acea tara cistigau o medalie.

In general, Grecia este ignorata de presa straina, asa ca prezenta criza care a prilejuit explozia de informatie despre Grecia, vine ca o mana cereasca bazata pe reclama totala, cu amanunte dintre cele mai diverse.

Orice relatare sau articol despre Grecia incepe cu subiectul criza si se rasfira si se dilueaza in diferite amanunte cit se poate de fantastice.

Orice exagerare a unui oficial strain despre posibila vinzare a monumentelor istorice si a insulelor este preluata, amplificata si interpretata pe toate fetele.
Nu are importanta faptul ca la inceputul fiecarei relatari se vorbeste de rau Grecia sau despre greci, important este sa se vorbeasca.

Presa a a juns in momentul in care o fapta reprobabila nu atrage respingerea publicului concentrat pe amanunte nesemnificative.

De exemplu, toti oamenii care ma intreaba despre Romania o identifica cu Dracula.

Nimic altceva nu conteaza. Cel mult culoarea ochilor femeilor.

Asa si in situatia Greciei; important este ca s-a stirnit curiozitatea, clientii cumparatori vor veni imediat.
Pentru acestia ar fi interesant sa mearga in Grecia, sa bea impreuna cu localnicii descrisi in presa ca ciclopi care arunca cu bani in toate directiile si se distreaza bine.

Clientii de toate sexele vor incerca sa vina in Grecia pentru a petrece bine si uita de ceata continua si frigul nordic.

Criza este o oportunitate, o ocazie pentru unii.

Atunci cind Argentina a declarat faliment, guvernul grec a trimis acolo, un avion plin de functionari publici, oameni de afaceri si ziaristi care sa analizeze situatia si sa traga invataminte.

Singura actiune a oamenilor de afaceri a fost sa demonteze fabrici de conserve din Grecia si sa le relocheze in Argentina.

In rest, voiajul s-a transformat in amintirea unei calatorii de vis cu mincare, femei si deplasari in locuri indepartate si nevazute pina atunci si care a costat o avere pe contribuabilul elen.

Este sigur ca anul acesta Grecia va inregistra un aflux de turisti orbiti de reclama totala.

De aceea, indemn cititorii sa mearga in Romania in locuri necunoascute si pe unde nu trece trenul si masina.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
PRIMĂVARA – RENAȘTEREA NATURII ȘI A SPIRITULUI

Dor de Primavară Camelia Lică Primavara, prefă-mă în fluture, să zbor Cu vântul prin cireşii-n floare, Să lunec pe al...

Închide
3.143.4.181