caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Economic 

Primul proprietar al jeep-ului Duster

de (11-4-2010)
2 ecouri

La începutul lunii martie, cu ocazia lansării la salonul de la Geneva, reprezentanţii Automobile Dacia declarau că primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi preşedintele României.

Astăzi a sosit acest moment.

În cadrul unei ceremonii organizată de fabrica de automobile de la Mioveni, preşedintele va primi cheile modelului comandat acum câteva luni.

Acesta a fost achitat integral din banii soţiei.

Rămâne de văzut dacă va fi roşu aşa cum şi-a exprimat dorinţa.

Până astăzi preşedintele a avut în dotare tot un automobil fabricat la Dacia un Logan.,

În weekend-ul din 16 – 19 aprilie, showroom-urile Dacia vor organiza actiunea \”Porti deschise\”, cand SUV-ul va putea fi testat de public.

Peste 80% dintre clienţi care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpă versiune a modelului, potrivit directorului comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

Dacia functioneaza cu motoarele turate la maximum, iar pe poarta uzinei intra si ies zilnic aproximativ 1.000 de masini de tonaj greu.

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • MUDTSER Romania: (15-7-2014 la 13:57)

  Salut !

  Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!!

  Va asteptam !

  http://mudster.ro/

 • Cornelia Curtean: (15-7-2014 la 20:10)

  Va multumesc pentru invitatie! A trecut atat de mult de la publicarea articolului…astazi 15 iulie 2014…

  Cu sinceritate,

  Cornelia CurteanDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
PRIMĂVARA – RENAȘTEREA NATURII ȘI A SPIRITULUI

Dor de Primavară Camelia Lică Primavara, prefă-mă în fluture, să zbor Cu vântul prin cireşii-n floare, Să lunec pe al...

Închide
34.229.131.158