caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album 

PRIMĂVARA – RENAȘTEREA NATURII ȘI A SPIRITULUI

de (1-4-2010)

Reîntoarcerea gâștelor canadiene

În fiecare primăvară, în parcul din vecinătatea clădirii în care lucrez, poposesc câteva familii de gâște canadiene. La scurt timp, apar bobocii pufoși, rotunzi și nevinovați, care cresc sub ochii noștri…Nu te poți apropia prea mult de ei însă, părinții protectori îi însoțesc mereu, de o parte și de alta.

Dimineața, admir familiile de gâște care traversează șoseaua agale, în timp ce mașinile sunt oprite în așteptare. Oricât de grăbiți ar fi șoferii, la vederea lor, un zâmbet li se schițează în colțul gurii și dintr-o dată grijile cotidiene par fără importanță.

Încă o zi binecuvântată!

Ecouri

  • Claudia: (1-4-2010 la 00:00)

    Vai cat sunt de draguti, si la mine la mare vin lebede si ratuste in fiecare an e o placere sa le privesti.Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Teodor Mărieş şi-a suspendat greva foamei

După 78 de zile de grevă a foamei, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie şi-a suspendat greva foamei după întrevederea cu Roberta...

Închide
3.239.9.151