caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora 

Teodor Mărieş şi-a suspendat greva foamei

de (31-3-2010)

După 78 de zile de grevă a foamei, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie şi-a suspendat greva foamei după întrevederea cu Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, care i-a promis că va supune la vot proiectul Legii lustraţiei, până la 20 mai când se împlinesc 20 de ani de la protestul din Piaţa Universităţii.

„Au trecut 20 ani de când această lege ar fi trebuit să treacă de Parlament…Am stabilit ca marti 13 aprilie, la ora 16.00, să ne vedem cu amendamentele pe masă, să discutăm forma trecută de la Senat, care a fost ușor cosmetizată. Speram ca, până pe 20 mai, să o trecem prin Parlament”, a precizat doamna Anastase.

„Datorită faptului că a avut loc această discuţie şi s-au stabilit nişte termene pentru adoptarea legii, am decis suspendarea protestului greva foamei. De fapt era ultima revendicare care nu era atinsă.”

Un comunicat al asociaţiei arată că dl. Teodor Mărieş a primit recent copia integrală a documentelor desecretizate din Dosarul Revoluţiei şi i s-a promis că va primi şi dosarele privind mineriada din 1990.

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Văduve în metrou

Pentru început: cauzele invaziei ruseşti în Cecenia au fost, pe de o parte, economice – Rusia dorea acces liber la...

Închide
3.238.121.7