caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA 

CEREMONIA DE DECERNARE A TITLURILOR ONORIFICE «AMICUS ROMANIAE»

de (21-2-2010)

În 2010 ICR Lisabona continuă a-i susţine pe reprezentanţii instituţiilor portugheze de promovare a culturii, cercetătorii, artiştii, intelectualii interesaţi de cultura română şi de colaborarea cu ICRL, organizând, în data de 25 februarie, la ora 19h00, la sediul său, cea de-a 2-a ediţie a Ceremoniei de decernare a titlurilor onorifice «Amicus Romaniae».

În 2009 ICR Lisabona a instituit titlul onorific AMICUS ROMANIAE, menit a evidenţia personalităţile din lumea portugheză consecvent implicate în susţinerea activităţilor sale, de la înfiinţare şi până în prezent.

Instaurarea unei tradiţii prin organizarea anuală a acestui eveniment este dovada recunoştinţei şi a încurajării ICRL faţă de toţi cei care au sprijinit, sprijină sau urmează a sprijini activitatea sa.

Ce părere aveţi despre acest articol?
  • Corect 
  • Frumos spus 
  • Îmi dă de gândit 
  • Am învăţat ceva! 

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
44.200.168.16