caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album



 

Insula Saona – Republica Dominicană

de (6-3-2010)

Insula a fost „botezată” Saona de către Cristofor Columb, care a descoperit-o în Mai 1494, în timpul celei de a doua expediții; numele a fost dat în onoarea localitații Savona unde Cristofor locuia în acea vreme.

În apropierea Insulei Saona există o zonă în care adâncimea apei este mai mică decat statul unui om. Turiștii sunt cei care se bucură de toate avantajele oferite de această „piscină naturală”; înoată, admiră și fotografiază stelele de mare, își scaldă ochii în albastrul apei și al cerului care se contopește într-un unic „larimar” (piatra semiprețioasă specifică Republicii Dominicane).

Liniște, frumusețe, relaxare…Timpul parcă se oprește din curgere…trăim doar clipa, absorbim prin toți porii binecuvantarea oferită de natură.

„Just another day for you and me in paradise”

Ecouri

  • Paula Duta: (6-3-2010 la 00:00)

    Larimar-ul surprinde in esenta sa dura si vulcanica aceasta minunata ingemanare dintre soare si apa, care-i confera unicitate.Si pe care ai surprins-o perfect.
    Si cum doar in paradis poti afla frumuseti nebanuite imi pot imagina ca ai pastrat in suflet dorinta reintoarcerii…
    Cunoscut si sub numele de ATLANTIS, larimarul exista doar aici, fiind apreciat pentru frumusetea si puterea lui tamaduitoare.
    Nativii sunt singurii carora le este permis sa-l exploateze din mina, iar valoarea sa este sprorita de dragostea si dibacia cu care este prelucrat.
    Asemeni fiecarui gand care insoteste unicitatea fotografiilor albumului…



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Autorul lunii martie 2010 – Marina Nicolaev

Experiment în faţa oglinzii dincolo de poezie s-au ridicat cartiere pline de interjecţii marşuri funebre focare de gunoi pe străzi...

Închide
44.200.230.43