caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Marja de eroare



 

Capitalismul e profitabil pentru Ceauşescu

de (7-2-2010)

Se încing discuţiile despre protejarea la OSIM a numelui Ceauşescu. Prima chestie peste s-a trecut uşurel şi cu o minciună este că dacă te numeşti ,de exemplu, Vasile Ceauşescu ai putea să scoţi o marcă de chiloţi sau de ţuică. GREŞIT. Familia a fost atât de şmecheră şi a folosit atât de bine pârghiile capitalismului intrat în putrefacţie, încât a înscris la OSIM DOAR numele de CEAUŞESCU, fară alte menţiuni. Prin urmare conform directorului OSIM şi avocaţilor familiei nu poţi să îţi foloseşti în interes propriu numele dacă te numeşti Ceauşescu (citesc despre un tânăr pe care îl cheamă şi Nicolae, ca viaţa lui să ia o întorsătură perfect absurdă). Nu e destul ghinionul să ai aşa un nume, acum nu mai poţi nici să trăieşti fără voia Primei Familii a Ţării!

Personal nu am gustat reclamele în care apărea nea ceaşcă pentru că riscăm să transformăm ultimul dictator criminal al României într-un personaj simpatic, uman, care te face să te simţi bine. Şi numai bine nu m-am simţit 30 ani sub cizma lui. Visam cu ochii deschişi la ziua când nu o să fiu nevoită să aud laude deşănţate şi deşarte de ziua lui, a ei, de Anul Nou, de 23 August, la Congrese şi Plecare. Ziua fără Mult Iubitul şi Stimatul. Yiua când nu o să-l mai văd la televizor. Aşa că nu vreau să îl văd acum că îmi vinde telefoane, şepci sau Brifcor! Din punctul ăsta de vedere da, bine că familia s-a gândit să îl păstreze pentru cărţile de istorie şi documentare. Să şi-l pună la rană!

Dar nu e în regulă deloc, dar deloc că au fost din nou vicleni şi + cu umila complicitate a celor de la OSIM – au pus stăpânire pe viaţa a zeci de oameni care au nefericirea să le fie …omonimi. Nici că se amestecă în artă, dovadă că nu au înţeles nimic din ea. Şi culmea cinismului toate astea le face exact cel care era considerat cel mai simpatic şi cu mai mult bun simţ din neam. Se pare că sunt adevărate zicerile despre ce naşte din pisică şi cu aşchia care nu sare departe de trunchi.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/capitalismul-e-profitabil-pentru-ceausescu-28071.html

Ecouri

  • George Petrineanu: (7-2-2010 la 00:00)

    Interesante informatii, multumiri pentru articol.

    Totusi, gura pacatosului adevar graieste. Familia Ceausescu chiar are intr-adevar ce inregistra la OSIM: o reteta originala si solida de dictatura, reteta ,”Ceausescu” care a functionat cel putin la fel de eficient ca toate celelalte dictaturi. Daca vreunui epigon de-al lui i-ar da prin cap sa puna de o dictatura dupa model C, ar fi bun de plata. Poate ca exista in lumea asta o bursa a raului in care ticalosiile se patenteaza si renteaza sa platesti pentru dreptul de a le aplica.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
România se pregătește să găzduiască scutul american anti-rachetă

În şedinţa de joi, 4 februarie 2010, convocată de urgenţă de preşedintele Traian Băsescu, Consiliului Suprem de Aparare a Ţării...

Închide
3.145.166.7