caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Marja de eroare



 

Rasism în Australia? Dacă nu-ți place, du-te acasă la tine

de (10-1-2010)

Australia nu e rasista, asa cum incearca presa mondiala total nejustificat sa arate lumii intregi.

Recentele atacuri asupra unor studenti indieni nu au putut fi puse pe seama rasismului australian co certitudine. Nu exista nici o dovada clara in acest sens.

Faptul ca oameni care au trait toata viata lor in Australia sunt in continuare numiti WOGs este numai parte din umorul Australian.
Faptul ce populatia indigena in Australia continua sa traiasca in mizerabile conditii este numai si numai datorita inabilitatii acestei populatii de a se adapta unei vieti civilizate.

Politica Australia Alba a fost abandonata in 1972.

O natiune care pana atunci trata populatia indigena ca o rasa de animale s-a transformat peste noapte in cea mai evoluata societate multiculturala in care noii veniti sunt asimilati datorita unui sistem extrem de eficient.

Cei care vin cu barca sunt detinuti in afara granitelor tarii ca sa nu se creeze nici o fisura intr-un sistem care functioneaza perfect.

E adevarat ca din cand in cand sistemul creaza monstri, cum a fost partidul O Natiune (One Nation) care la un moment dat detinea 23% din voturi in Queensland, sau detinera Corneliei Rau si expulzarea doctorului Haneef, dar cu zicem noi, nu exista padure fara uscaturi.

Australia nu e rasista, dar e mai bine daca ai noroc si ai parinti albi anglo-saxoni.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Taxa pe fast food si dulciuri

"Intenţionăm introducerea unei taxe pe fast-food, dulciuri, băuturi carbogazoase, exceptând băuturile naturale, pentru susţinerea programelor de sănătate şi a celor...

Închide
3.143.218.146