caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Poeme, Eseuri, Proza



 

Poveste de adormit copiii

de ()

Gicu era intr-o depresie crunta. Statea sprijinit de un perete murdar si o broasca riioasa i se caca pe un pantof. Spania, capsuni, murdarie.
Isi cheltuise ultimile economii pe vestita curva din Romania, Franzelutza. Franzelutza il umilise si ea spunindu-i ca o are asa de mica incit nu are ce sa il apuce. I-a dat banii inapoi si l-a sfatuit sa se duca dracu si sa faca o laba acasa, in liniste.

Viata avea o culoare dureroasa. Gicu inchise ochii nu inainte sa-i traga un sut broastei riioase pe care o propulsa drept in ochiul unui politist
care trecea pe linga el. Loviturile de bulan il trezisera la viata. Durerea fizica te face sa uiti pentru citeva clipe de chinul sufletesc. Il ruga in genunchi pe politist sa-l mai bata un pic…

-Bunicule ce poveste e asta? Nu ma face sa adorm. Miine avem serbare. La anul trec in clasa a 2-a in sfirsit.

-Dragul lui tataie, felicitari. Ma gindeam ca ai deja 14 anisori si in curind bulibasa o sa-ti gaseasca o nevasta cu toate ca esti asa de pocit. Ce ti-ar place sa-ti povestesc?

-O poveste de dragoste adevarata.

-Adevarata, adevarata?

-Ca la balamuc de adevarata.

A fost o data ca niciodata ca daca n-ar fi fost azi ai fi mult mai prost. A fost o data un tigan bogat care avea trei baieti rromi. De ce rromi? Se nascusera dupa revolutia din 1989. Pe cel mare il chema Rromica, pe cel mijlociu Rroman si pe prislea Ernest. De ce Ernest? Din cauza ca la nastere, Mingeta, iubirea vietii lui murise violent. De atita scremut ii plesnisera venele din cap. Asa ca i-a zis Ernest, sa se razbune pe el. Desi cind il concepusera facusera sex o noapte intreaga. O servi pe la spate si inainte sa termine o apuca de par si-i striga turbat ” Fa muuuu fa..” Mingeta nu intelegea ce vrea si el era turbat ca un taur. ” Fa, fa muuu…muuuu…muuuu” a dracu’ nu facea muuuu…de parca era in reclama aia de la televizor in care vaca aia frumoasa nu face muuuu dar face o brinza super. Pina la urma Mingeta facu muuu…muuu…si Gicu termina cu limba scoasa ca un taur extenuat. Muuu…muuuu…ii mai zise ea dar el se enerva si o trimise sa-i aduca tuica. Se terminase cu muuu…Cind era in luna a 3-a Gogu facea misto de ea si ii spunea ca daca naste un bou nu e tata el. Daca ea il intreba de ce a confundat-o cu o vaca ii tragea trei palme si o trimetea sa se culce.

Nu stiu de unde ii veni ideea lui Gogu dar intr-o zi se hotari sa afle de la baietii lui cit de tare il iubesc. Il chema pe Rromica.

-Rromica cacat ambulant si creier de varza acra, cum ai descrie tu in cuvintele tale de analfabet, iubirea ta fata de tac’tu care te-a crescut si nu te-a omorit la timp?

-Tatule, cel mai iubit tigan dintre paminteni, barbat adevarat cu pula lunga si groasa, futacios invincibil, I.Q. 60 cum nimeni nu mai are de mare, imensule, superbule cu cele mai multe kilograme de aur la git, te iubesc …te iubesc…ca..ca…ca

-Ma iubesti caca nenorocitule????

-Nu, te iubesc la fel de mult cit l-a iubit Adrian Nastase pe Traian Basescu. Imens de mult.

-Aaaaa…baiatul tatei, apreciez sinceritatea si iti fac cadou un Mercedes furat din Germania ca sa ai cu ce sa te mindresti.

Veni dupa aia Rroman.

-Bai creier de furnica dezorientata, grasan imbuibat cu jumari, mincat de alcool si droguri, descrie in cuvintele tale de debil ingimfat cit de mult il iubesti tu pe tact’tu care te-a conceput cind era beat si ma-ta nu vroia sa behaie.

-Draga tata, campionul tatilor, cel mai bazat tigan din parcare, smeker mai smeker ca smekeria, mai bogat ca Cioaba si mai frumos ca bataiosu de la WordPress te iubesc ca…ca…

-Nenorocitule si tu ma iubesti caca?

-Nu frumosul cartierelor, te iubesc la fel de mult precum Nati Meir pe Cornelia Vadima Tudora.

-Aaaaa…baiatul tatei, o iubire mare. Ia un BMW furat din Germania ca sa ai cu ce sa agati fete cu tite mari.

-Bunicule, bunicule, toate masinile beton se fura din Germania? Nemtii sint mai prosti sau ce?

-Nu dragul bunicului dar trebuie sa plateasca pentru ce ne-a facut Hitler. Sa continui povestea?

-Daaaaaaa….

Veni rindul lui Ernest …prislea.

-Bai Ernest tu esti singurul meu plod care a terminat opt clase. Esti slab, inalt, toate tigancile termina numai la vederea ta. Am planuri mari cu tine dar nu inainte sa-mi spui cit de mult ma iubesti.

-Tata draga eu te iubesc ca sarea in bucate.

-In pizda ma-tii de dobitoc daca imi spuneai ca sarea in tuica intelegeam dar in bucate?????? Adica nu ajunge ca ma-ta imi facea micii ocna si snitzelul o stalactita de sare? Mars afara din casa mea masluitule…auzi ca sarea in bucate…..Boule aveam de gind sa-ti fac cadou un Bentley ca al lui Monica aia sa nu mai mergi cu trotineta electrica ca un schilod….cretinule !!!!

-Bunicule nu mai pot…..adorm….continui miine?

-Sigur ca da cretinel subdezvoltat, fa nani si repeta tabla inmultirii pina la opt pina adormi. Noapte buna.

( nu va urma )

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
18.221.187.121