caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Emil Boc – soluţia „firească” de premier

de (17-12-2009)

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat în funcţia de premier pe Emil Boc, motivându-şi opţiunea prin situaţia actuală în care unele partide parlamentare nu au depăşit încă stadiul campaniei electorale, iar altele trec prin frământări interne. Preşedintele consideră că Emil Boc este potrivit în această funcţie, fiind un om dedicat, deschis dialogului, care şi-a demonstrat calităţile atât ca parlamentar, ca primar, cât şi ca premier, capabil să adopte soluţiile drastice convenite în acordurile de finanţare cu UE, Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional. Emil Boc are mână liberă în alcătuirea guvernului, preşedintele dorind să fie consultat numai în legătură cu titularii portofoliilor care fac parte din componenţa CSAT. Traian Băsescu vrea ca guvernul să fie instalat până în 23 decembrie, bugetul să fie finalizat până în 4 – 5 ianuarie şi adoptat în parlament până în 16 ianuarie. În aceste condiţii speră ca următoarele tranşe de finanţare să fie obţinute în trimestrul întâi al anului 2010.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Invitatie lansare carte Emil Constantinescu, Timisoara

În această seară, 16 decembrie 2009, 0ra 18,00, în Aula Magna \"Ioan Cuza\", Universitatea de Vest - Timişoara şi vineri,...

Închide
52.14.130.13