caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Invitatie lansare carte Emil Constantinescu, Timisoara

de (16-12-2009)

În această seară, 16 decembrie 2009, 0ra 18,00, în Aula Magna \”Ioan Cuza\”, Universitatea de Vest – Timişoara şi vineri, 18 decembrie, la Bucureşti, începând cu ora 12:00, în Aula Universităţii la Facultatea de Drept., dl. Emil Constantinescu şi-a lansat volumul \”Pacatul originar, sacrificiul fondator\”, volumul I, \”Revolutia din ’89 – asa cum a fost\”, o carte anunţată incă din primavara .

Conform afirmaţiilor Domniei Sale \”cartea contine elemente explozive, dezvaluiri de proportii despre cei care au tras, despre cei care au ordonat sa se traga, despre cei care s-au aflat in spatele evenimentelor, in acele zile fierbinti, totul sustinut de probe, de documente autentice, pentru ca de vorbe goale romanii cred ca sunt deja sătui .

Este restituirea adevărului acestor oameni, care printr-o revoltă spontană au dăruit românilor libertatea şi democraţia. Şi le restituim demnitatea. Este demnitatea lor şi a întregului popor român. Acesta a fost esenţa întregului efort pe care l-am depus pentru a aduna fapte de necontestat care să prezinte adevărul şi nu această uriaşă manipulare mediatică, care a durat 20 de ani şi durează şi acum.\”

Ecouri

  • Cornelia: (16-12-2009 la 00:00)

    Îmi doresc să se realizeze dle Izu B. şi cred că n-aţi uitat „ne vedem la muzeu”.

    Numai bine!

  • itzhak bareket: (16-12-2009 la 00:00)

    draga CORNELIA CURTEAN,
    IN PRIMUL RAND TIN SA SUBLINIEZ CU STIMA SI APRECIERE HARNICIA PE CARE O DOVEDESTI IN TOATA ACTIVITATEA D-TALE PUBLICA .
    AM PRIMIT RASPUNSURILE NECESARE PENTRU CARE ITI MULTUMESC.ACUMA,SA VEDEM CE-O SA IASA DIN
    INITIATIVA NOASTRA COMUNA,CAREIA,PARE-MI-SE,
    D-TA IAI IMPRIMAT UN RITM ACCELERAT,PENTRU CARE MERITI TOATE LAUDELE POSIBILE.

    LA REVEDERE SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI BELSUG, AL D-TALE,ITZHAK BAREKET.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Comunicat Ziarul de Garda

În atenţia Ministerului de Interne Procuraturii Generale SIS a ONG-urilor de media şi pentru drepturile omului mass-media Echipa Ziarului de...

Închide
18.216.94.152