caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

JÉRÔME OLIVE va fi propus pentru Functia de Administrator si Director General al DACIA

de (25-10-2009)

Jérôme Olive va fi propus pentru functia de Administrator al Dacia In cadrul Adunarii Generale din 26 noiembrie 2009 si, ulterior, pentru cea de Director General al Dacia, In locul lui François Fourmont, care va parasi compania si se va pensiona la sfârsitul acestui an.

Nascut pe 8 decembrie 1957, Jérôme Olive a obtinut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte si Meserii (ICAM) In anul 1980.

Cariera sa la Renault a Inceput In 1982, la uzina de la Sandouville. In cadrul proiectelor R25 si R21, Jérôme Olive a ocupat diferite posturi In domeniul fiabilizarii proceselor de fabricatie si de mentenanta. In 1985 a preluat functia de responsabil investitii si mentenanta la SBFM (Société Bretonne de Fonderie et Mécanique), apoi pe cea de Director de productie. In 1996, In calitate de sef al Departamentului de Caroserie, se ocupa de lansarea In fabricatie a modelului Scénic 1 la uzina Renault din Douai. In 1999, devine Director Adjunct responsabil cu fabricatia, preluând conducerea uzinei la Inceputul anului 2004.

Nascut pe 24 decembrie 1948, François Fourmont detine titlul de Doctor In stiinte Economice si Diploma de Studii Superioare Specializate (DESS) In Managementul de Personal. si-a Inceput cariera la Renault In anul 1975, ocupând mai multe posturi In cadrul departamentului de Resurse Umane. Din 1988 si pâna In 1998, a ocupat diferite functii la uzinele de la Sandouville si Le Mans. In ianuarie 1999 devine Director General al Auto Châssis International si Presedinte Director General al SNT (Société Nouvelle de Transmissions), iar In iulie 2003 este numit director general al Dacia. Din martie 2008, François Fourmont ocupa functia de Director General al grupului Renault In România

sursa daciagroup.com

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Băsescu în frunte, Antonescu și Geoană se luptă pentru locul doi

Biroul de Cercetari Sociale a finalizat un sondaj national de opinie publica. Prima parte a lui cuprinde aspecte interesante despre...

Închide
18.117.142.128