caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Diaspora



 

Al IV-lea Festival Anual Românesc la Dallas

de (25-10-2009)

Fondată acum 28 de ani, comunitatea românească din Texas organizează, de 4 ani, un festival românesc anual. In perioada 6-8 Noiembrie 2009, la Dallas, biserica ortodoxă Sfînta Maria, reuneşte romănii din sudul Statelor Unite. Organizatorii vor avea un program bogat! De la jocurile folclorice, la cîntecele de sărbătoarea în interpretarea solistei de muzică populară Mariana Iatagan, muzică populară instrumentală, reprezentări de gimnastică şi bineinţeles nelipsitele bucate româneşti, care vor îmbia participanţii la voie bună. Nu va lipsi nici expoziţia de costume şi obiecte populare, amenajată într-o admosferă de sat ţărănesc, precum şi standuri cu icoane, ceramică, tablouri, jucării din lemn si alte surprize.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Băsescu în frunte, Antonescu și Geoană se luptă pentru locul doi

Biroul de Cercetari Sociale a finalizat un sondaj national de opinie publica. Prima parte a lui cuprinde aspecte interesante despre...

Închide
18.221.187.121