caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Oportunitati



 

Burse pentru studiu şi cercetare în Germania

de (4-10-2009)

Bucuresti, 01 Octombrie 2009 – Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) lansează oferta de burse pentru studii universitare şi postuniversitare în Germania pentru anul universitar 2010-2011. Depunerea dosarelor pentru anul universitar 2010-2011 se face acum!!!

Serviciul de Schimb Academic German este o organizaţie de mediere în politica educaţională, ştiinţifică şi culturală externă care sprijină dezvoltarea cooperărilor între instituţiile academice. De asemenea susţine internaţionalizarea instituţiilor de învăţământ superior din Germania prin schimbul de studenţi şi cercetători precum şi prin proiecte şi programe internaţionale. In acest scop întreţine o vasta reţea de reprezentate, birouri de informare, lectori şi asociaţii ale foştilor bursieri.

Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) acordă burse pentru anul universitar 2010-2011 pentru stagii de studiu şi cercetare in Germania. Aceste burse se pot combina şi cu programe de studiu în limba engleză respectiv pot fi folosite pentru a cerceta în limba engleză la una dintre instituţiile de cercetare din Germania.

Termenul limita de depunere a dosarelor este data de 31 octombrie 2009 pentru:
– Burse de studii postuniversitare pentru absolvenţii tuturor disciplinelor
– Burse de studiu pentru studenţii din domeniul artelor
– Burse de studiu ERP pentru absolvenţii din domeniul ştiinţelor economice
– Burse de cercetare pentru doctoranzi şi tineri cercetători.

15 noiembrie 2009 pentru:
– Burse de cercetare pentru profesori universitari din domeniul artelor
– Burse de cercetare pentru cadre didactice universitare şi cercetători
– Burse pentru reinvitarea foştilor bursieri.

30 noiembrie 2009 pentru:
– Cursuri universitare de vară
– Burse în vederea intocmirii lucrării de diplomă pentru studenţii facultăţilor de germanistică.

Descrierea completă a programelor o puteţi accesa la adresa www.daad.ro.

Toate bursele pentru licentiaţi au ca premise generale rezultate bune şi cunoştinţe temeinice de limba germană sau engleză.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Centrul de Informare al DAAD Str. Intr. Amzei nr. 1, Bucureşti, prin e-mail la adresa info@daad.ro sau la telefon +40 21 310.15.40.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Centrul de Informare al DAAD-ului având sediul in Str. Intr. Amzei nr. 1, Bucureşti, la telefon +40 21 310.15.40.

Katja Lasch
021-310.15.40

sursa: www.daad.ro

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
4 Octombrie – scrutin anticipat in Grecia

Scrutinul parlamentar din 4 octombrie din Grecia a fost precedat de o campanie electorala in care protagonistii au fost sefii...

Închide
18.117.137.64