caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Jurnal Cultural



 

Teatrul Masca la Festivalul internaţional de teatru vizual QuestFest

de (8-3-2010)

Teatrul Masca din Bucureşti va participa la ediţia din acest an a Festivalului internaţional de teatru vizual QuestFest, cu spectacolul Intrusa.

Înfiinţat la 24 mai 1990, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă şi expresie corporală din Romania. Cu o echipă de tineri actori profesionişti, Teatrul Masca este condus de actorul şi regizorul Mihai Mălaimare.

Programul spectacolelor:

* miercuri, 10 martie 2010, ora 20.00
* joi, 11 martie 2010, ora 10.30
* vineri, 12 martie 2010, ora 20.00
* duminică, 14 martie 2010, ora 16.00

Spectacolul este recomandat publicului peste 16 ani.

Locaţie: Gallaudet University – Theatre Malz, 800 Florida Avenue, NE Washington, DC 20002

Despre spectacol:

Doi fraţi îşi dau seama că s-au îndrăgostit de aceeaşi femeie. Amândoi o iubesc cu pasiune, furie, disperare şi patimă, dar reuşesc să conştientizeze faptul că legătura lor de sânge este mai puternică decât sentimentele pentru acea femeie. În cele din urmă, o vând la bordel şi sfârşesc prin a se târî scheunând la picioarele ei. Moartea ei pare a fi singura soluţie posibilă, pentru că, fără să vrea şi fără să ştie, ea nu a fost decât o Intrusă.

Intrusa este joc de 84 de minute fără cuvinte, un spectacol în care personajele principale sunt Culoarea, Muzica şi Mişcarea, un spectacol care redefineste lumea lui J. L. Borges. (detalii : http://www.questfest.org/performances/theintruder.htm sau www.masca.ro )

Pentru informaţii suplimentare referitoare la spectacole, locaţie şi rezervarea biletelor, vă rugăm să accesaţi următorul website: http://www.questfest.org/performances/theintruder.htm

(Comunicat de presa al Ambasadei Romaniei la Washington)

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Revizionism, neo-nazism și negaționism: cazul Ernst Zundel

Recent a avut loc o intamplare care ne-a facut sa ne punem din nou cateva intrebari: eliberarea activistului politic si...

Închide
18.234.165.107