caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Poeme, Eseuri, Proza



 

GROAZNIC

de ()

viaţa a ajuns o listă, un comunicat din lucruri fără logică… zahăr, piper, sare, ardei iute şi mălai! parcă ai învăţa trucuri pentru sex pasional, atunci când relaţia cu partenerul nu mai poate fi remediată! parcă ai auzi că popa face baie în jacuzzi, atunci când pensionarii cară mila planului de sărăcie lucie! parcă ai citi tâmpenii… „cabaretul Moulin Rouge se aproviziona cu ficat de raţă de la Avicola Arad”! parcă ai schimba trendul, atunci când şifonierul e plin de vise „Lady Like”! parcă ai pipăi noul look al diavolului, ca să te convingi că gri rămâne gri, atunci când eşti ademenit cu „Grey Heavens”!
nici nu mai ştiu dacă trăiesc, dacă o să mai vină ceva important după ce împlinesc patruzeci de ani… mi se strecoară doar balans în sânge! un curcubeu de pietre mi se fac gândurile, şi se răstoarnă în lacrimi pe care nu mai pot să le duc! presimţirile mi se înmulţesc cu pesimismul bretonului purtat de Elena Băsescu! ţara a intrat în comă, iar fantoma lui Silviu Brucan se pregăteşte să pună pe blog… poze cu Mihaela Rădulescu în pantaloni scurţi, roz! se micşorează adevărul, bate ascuţit în podea, ca să fie fabricat sub formă de insignă… îl vom purta de ochii lumii, cu falsul „Join Me”!

17 septembrie 2009, 13:56

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
3.17.28.48