caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Medalion



 

„Ani de liceu” – in memoriam Florin Bogardo

de (16-8-2009)

Intr-o citadela luminata de petale a fost un print cu voce catifelata, tamaduitoare cantand cu sfiala momentele cele mai fragile din viata noastra- adolescenta, limpezimea iubirii din ochii iubitei, inflorirea trandafirului.

Cand lumea tropaie, trece prin existenta in mars distructiv ca intr-un cosmar al muzicii grupului Pink Floyd, mai staruie lumina discreta, pura a sperantei in victoria catorva minute de ragaz in a cinsti eforturile carierei de compozitor si interpret a lui Florin Bogardo.
S-a stins nu cu multe zile inainte de implinirea varstei de 67 de ani.

A inceput studiul pianului pe cand avea 5 ani. La 17 ani compunea si avea sa se afirme ca un talent muzician.

Sunt convins ca sufletul lui Florin Bogrado, un cantec de liceu va dainui mereu in cantecele adolescentilor de ieri si de maine dincolo de manele, dincolo de racnelile altor pseudo-muzica trecatoare.

Ecouri

  • Esmyana Martisor: (16-8-2009 la 00:00)

    Trandafirii nu se mai vestejesc deoarece Florin Bogardo se odihneste in pace si iubire intre ei.
    Lumina si inspiratia daruita noua tuturor ne ocrotesc si ne pastreaza recunoscatori.Sufletele infloresc asemeni unor compozitori precum acest OM ce a infaptuit eternitate in muzica usoara din tara noastra.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Pe drumurile române în Țara Moților

Universitatea de Vara de restaurare de monumente si situri Programul « Pe Drumurile Romane în Tara Motilor » Editia I,...

Închide
3.138.125.2