caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Cutia Pandorei



 

Ce bine e!

de (13-8-2009)

Ministrul de finante, Gheorghe Pogea (sau cam asa ceva) a venit la televizor, in fata natiunii si a explicat cum devine cu “criza”. Bine a facut, ca altfel credeam ca e de rau. Cica vor desfiinta 9200 de posturi la ministere, ca stau gramada acolo toti neavenitii. (N-a zis chiar asa, mai infloresc si eu. Dar cifra a zis-o}. Toata lumea va trebui sa ia 10 zile de concediu fara plata. Se va renunta la prime .Etc.
Bine ca are cine ne ghida prin aceste vremuri.
Cronicarul zicea ca “nu sunt vemurile supt carma omului, ci bietul om supt vremi.” Vai de el, cronicar!
Vremurile sunt sub carma omului. Omul se sfatuieste cu o cireada intreaga de alti oameni
cand ia o hotarare, si hotararea e in slujba omului. Nu vreau sa spun cine e omul si nici cu cine ia hotarari intelepte, ar fi o repetare inutila, doar stie toata lumea…

Am mai vazut la televizor cum stau batranii la coada dupa niste prapadite de medicamente care nu sunt niciodata deajuns. “Sa se dea mai putine, sa apucam si noi!” Nu stiu ce mai vor! Eu, daca as fi conducator de tara, nu le-as permite acestor nulitati, (niste mosi si niste babatii} sa incurce lumea cu tot felul de pretentii. Cred ca au beneficiat de prea multa atentie. As face o lege clara pentru toti. Fiecare om care s-a imbolnavit grav trebuie exterminat! (Ei, nu chiar asa, m-am exprimat prea dur.) Fiecare om care nu gaseste medicamentul pentru boala lui, sa fie trimis in America. Expulzat, cum ar veni. Sa-i vad atunci daca le mai convine! Ca in America nu poti lua nici un antinevralgic fara reteta, nu ca la noi unde ai libertatea de a lua antinevralgic chiar fara reteta.
(Daca gasesti. Si daca e bun pentru tine.)
Sunt cativa de “daca:, dar n-o sa tinem seama de ele.(Se poate spune “ele”, un pronume personal, cand e vorba de niste conjunctii?) Intreb ca sa ma aflu-n treaba. Nimeni nu trebuie sa tina seama, mai ales in ziua de azi, de niste amarate de pronume personale! Si batrane, si pensionare, pe deasupra!

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
REGULAMENTUL CONCURSULUI DE PICTURĂ REALIZATĂ AD HOC Ediţia a IV – a

Câmpina, 5-6 septembrie 2009 1. Primaria si Consiliul Local Campina, Casa Municipală de Cultură «Geo Bogza» Câmpina, în colaborare cu...

Închide
3.145.8.141