caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Oportunitati 

Conferinta cu tema „NOUA SALA DE CONCERTE DANMARKS RADIO”

de (19-7-2009)

Asociatia Inginerilor Audio/ Sectiunea AES – România organizeaza la sediul din Bucuresti al Societatii Romane de Radiodifuziune, str. Gen. Berthelot 60-64, Centrul de Presa, lânga Sala de Concerte \”Mihail Jora\” conferinta cu tema: \”NOUA SALA DE CONCERTE DANMARKS RADIO\”, sustinuta de catre domnul Dan POPESCU, din Danemarca.

Aceasta actiune se va desfasura, marti, 21.07.2009, intre orele 11.00-14.30.
Pentru a afla din timp ce amenajari sunt necesare, va rugam sa confirmati participarea prin e-mail.

NOUA SALA DE CONCERTE DANMARKS RADIO

Noua sala de concerte a radioului danez, ultima faza a proiectului Casa Multimedia Danmarks Radio, a fost inaugurata într-un cadru festiv în ziua de 17 Ianuarie 2009.

Sala de concerte cu o capacitate de 1800 de locuri, în conceptia cunoscutului arhitect francez Jean Nouvel, este din punct de vedere
arhitectural o realizare cu totul iesita din comun, apreciata unanim ca fiind o adevarata perla arhitecturala.

Din punct de vedere acustic, membrii orchestrei simfonice radio considera noile conditii acustice pe podiumul orchestrei ca fiind ideale.

Semne de întrebare sunt legate însa de auditia pentru locurile din spatele podiumului orchestrei, solutie caracteristica salilor sub forma de amfiteatru cât si privind timpul de reverberatie, mai scazut decât cel
prevazut în caietul de sarcini.

Prezentarea se încheie cu o analiza a celor doua solutii pentru sali de concerte, forma de amfiteatru versus sali clasice sub forma de \”shoe box\”.

sursa:OAR

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
O zi la curse pentru Voronin

Președintele interimar al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, și-a început vizita în Federația Rusă pe Hipodromul Central din Moscova, unde asistă...

Închide
44.200.194.255