caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

O zi la curse pentru Voronin

de (18-7-2009)

Președintele interimar al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, și-a început vizita în Federația Rusă pe Hipodromul Central din Moscova, unde asistă alături de ceilalți șefi de state din Comunitatea Statelor Independente la cursa dotată cu Cupa Preşedintelui Federaţiei Ruse, la invitația președintelui Dmitrii Medvedev.

Șefii de state CSI vor purta discuții neoficiale în incinta hipodromului.

Vizita președintelui Voronin survine cu doar 10 zile înintea alegerilor parlamentare repetate din 29 iulie, unde conduce lista Partidului Comuniștilor.

Ecouri

  • Angela Arama: (18-7-2009 la 00:00)

    Se pare ca Voronin mai este luat in seama la Moscova doar pe motiv ca mai poate ceda cate ceva in disperare. Cuvinte-cheie in acest sens: MoldovaGaz, Cuciurgan, Transnistria. Si pe motiv ca pur si simplu este prins in capcana – e la degetul mic al Rusiei fiind discreditat dupa 7 aprilie in fata institutiilor europene si a propriului popor. Nu cred ca rusii mai mizeaza serios pe Voronin. De fapt, de aceea nu a fost votat(a) la postul de presedinte al RM candidatul propus de acesta. Nu l-au dorit rusii, dupa asta vine continuarea: nici europenii, nici jumatate din electorat. Finantarile masive de care se bucura M.Lupu ma fac sa cred ca anume acesta este liderul politic caruia i se da „lumina” de la rasarit. Banuiesc ca si Europa il agreaza. Deci, el va fi viitorul presedinte. Sa vedem…



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Bucureşti – Cartier de vară

Începînd cu sfirşitul de săptămînă din 17 iulie şi pînă în 20 septembrie anul curent, parcurile Bazilescu, Naţional, Titan şi...

Închide
3.236.171.68