caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Alegeri



 

Principele Radu în campanie în Spania

de (5-7-2009)

In perioada 28 iunie – 4 iulie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta a României si Principele Radu al României, candidat la alegerile prezidentiale, au efectuat o vizita in Spania, pentru a se intâlni cu românii din aceasta tara, estimati la un numar de peste 800.000. Vizita a avut ca scop intelegerea mai profunda a vietii românilor care au ales sa munceasca si sa traiasca in tari ale Uniunii Europene, a problemelor, dorintelor, implinirilor si ingrijorarilor conationalilor nostri stabiliti in afara granitelor României.

Principesa Margareta si Principele Radu au fost primiti la Palatul Zarzuela de suveranii spanioli, Regele Juan Carlos I si Regina Sofia. Vizita a avut un caracter privat.

Principele si Principesa României au vizitat orasele Madrid, Coslada, Getafe, Ciudad Real, Alicante, Benidorm, Valencia si Barcelona. Ei au luat parte la slujbele din parohiile ortodoxe din Madrid si Valencia, s-au intâlnit cu membri ai asociatiior de români din toate orasele vizitate si au avut intâlniri cu autoritatile locale spaniole din Coslada si Ciudad Real.

Principele a avut, de asemenea, intâlniri cu membri ai Camerei Deputatilor (Cortes) si cu mai multe grupuri de oameni de afaceri spanioli interesati sa investeasca in România.

Principesa Margareta si Principele Radu au luat parte la concertul sustinut de Tudor Gheorghe in orasul Getafe, iar Principele Radu a fost oaspetele Palatului Muzicii “Regina Sofia” din Valencia, unde a urmarit un recital sustinut de soprana românca Irina Ionescu.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Garda Ungară – organizație extremistă – dizolvată de justiție

Curtea de Apel din Budapesta, printr-o sentinţă definitivă nu numai că a aprobat hotărârea tribunalului privind dizolvarea Asociaţiei Culturale a...

Închide
3.135.190.232