caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Republica Moldova



 

Stela Popa vă invită la un talk-show politic la Chișinău

de (1-7-2009)
Stela Popa și primii ei invitațiStela Popa și primii ei invitați

În plină vară, Jurnal TV şi Vocea Basarabiei lansează, de la Bucureşti, o nouă emisiune. Este vorba despre proiectul săptămânal « Mai aproape de Europa », realizată şi moderată de jurnalista Stela Popa.

O emisiune prin intermediul căreia realizatoarea, alături de echipa sa, îşi propune să informeze direct publicul din R. Moldova în legătură cu evenimentele care au loc în România şi care ne privesc direct pe noi, cetăţenii din stânga Prutului. Stela Popa scrie pe blogul propriu (www.stelapopa.unimedia.md) că la microfon vor fi aduse diferite personalităţi din România, care activează în diferite domenii: politic, economic, social şi cultural, alături de care vor fi abordate diferite subiecte de interes pentru ascultătorii şi telespectatorii de aici. De asemenea, în cadrul emisiunii vor fi invitaţi şi basarabeni de succes care s-au afirmat în România.

Prima emisiune a început deja şi o puteţi vizualiza pe Jurnal TV. Impactul a fost unul pe măsură, dovadă fiind numărul de vizualizări. La Vocea Basarabiei, emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de sâmbătă începând cu ora 18.00, sau în reluare de la ora 23.00 în aceeaşi zi. Emisiunea este reluată şi duminică dimineaţa de la ora 3.00.

http://www.jurnaltv.md/?article=2905

http://www.voceabasarabiei.net/index.php/mai-aproape-de-europa-cu-stela-popa/3236-audiomai-aproape-de-europa-cu-stela-popa-27-iunie-2009

Ecouri

  • ion.balan: (1-7-2009 la 00:00)

    Eu doresc spun ceva despre cetăţenia româna,eu am primit cetaţenia în 1993 pe timpurile cele mai grele dar noi am avut atunci alt scop.Eu vreau sa
    spun noi am fost mai mulţi patrioţi,eu fiind membru unui partid prin intermediul presei e-am
    îndemnat si pe alţii sa faca acest lucru,Eu de mai
    mulţi ani scriu articole la tema aceasta sunt un amator de presa,cîteva articole au fost publicate
    în ziarul romanesc Cotidianul-Romania Libera-Expres şi în ziarul Ţara.Am corespondat cu zeci de
    romani din romania toţi scriau ca noi basarabenii
    suntem bravo ca dorim sa fim întro tara comuna,
    Dar vad ca situaţia sa schimbat,sper si acum sunt tineri care doresc sa schimbe ceva,Vreau sai mulţumesc d.Stela care face un lucru foarte bun tu esti o jurnalista minunata eu aproape toate emisiunile tale le urmaresc.Am multe de spus cu alte ocazii BRAVO STELA.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Autorul lunii iulie-2009 Paul Tumanian

Supermarket Foarte mulţi clienţi luaseră cu asalt raionul de fructe şi legume (şi la drept vorbind tot supermarketul). Chiar aveai...

Închide
3.137.192.3