caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Polemica



 

Părerera mea faţă de problema Kosovo

de (17-3-2008)

„…Zeci de membri ai forţelor ONU au fost răniţi în incident, cel puţin un vehicul al ONU şi altul al NATO au fost incendiate în protestul la care au participat sute de localnici din Mitroviţa – oraş unde sârbii sunt majoritari…” (citat din articolul „Luptele de gherilă urbană reîncep la Kosovska-Mitroviţa” publicat în cotidianul electronic „Gândul” 18 MARTIE 2008)

Faptul că politicienii care conduc acum România nu recunosc încă independenţa Kosovo dar menţin militari români în slujba forţelor imperialiste care caută să legitimeze şi să consolideze cu forţa acest stat marionetă, este dovada unei politici externe demagogice şi schizoide. Militarii români aflaţi în Kosovo trebuie să revină urgent în ţară, înainte de a fi implicaţi în evenimente sîngeroase ca mercenari ai unei supraputeri care sfidează dreptul internaţional.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
MĂCAR ATÂT

MĂCAR ATÂT Apusă e luna şi dragostea e rece la capătul oraşului tău, nordul sofisticat unde minuni ar putea să...

Închide
18.117.137.64