caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Il Divo – Hallelujah (Alelujah)

de (28-12-2013)
2 ecouri

Mulţumiri d-nei Christina Vlad pentru recomandare

Ecouri

  • Christina Vlad: (28-12-2013 la 15:06)

    Formația multinațională de muzică Pop opera Il Divo s-a format în anul 2004 în Marea Britanie si de atunci a reusit sa vânda peste 26 de milioane albume.

    La început, cei patru cântareti, elvețianul Urs Bühler, spaniolul Carlos Marín, francezul Sébastien Izambard și americanul David Miller,s-au inspirat din minunatele piese muzicale ale Broadway, cum ar fi: Fantoma de la Opera , Carousel și West Side Story.

    Tenorul american David Miller este absolvent al Conservatorului Oberlin din Ohio , unde a obținut o diplomă de licență în voce ( Vocal Performance ) și o diplomă de master în Opera ( Teatrul de Opera ). Timp de zece ani a trăit în New York. A jucat roluri principale în mai mult de patruzeci și cinci de opere și teatru muzical, cu ansambluri din America de Nord și de Sud , Australia și Europa , inclusiv Tony din ” West Side Story „, la Scala din Milano.

    Compozitorul Sebastien Izambard , vine din Franta si cânta la chitara si pian.A compus piese pentru un numar foarte mare de artisti francezi.În 2001 a fost oaspetele superstarului francez Johnny Haliday.

    Tenorul elvetian, Urs Buhler, a facut parte, timp de șaptesprezece ani, din trupa de hard rock din orașul său natal Lucerna. La Academia de Muzica Lucerna , el a studiat , de asemenea, și muzică bisericească. Mai târziu, el s-a mutat în Amsterdam , unde a studiat la Conservatorul de la Udo om Pure . Urs a luat lecții particulare cu tenorul suedez Gösta Winbergh și tenorul francez Christian Papis .A cântat timp de un sezon în corul Festivalului de la Salzburg sub bagheta lui Claudio Abbado .

    Baritonul Carlos Marin locuiește în Madrid si si-a câstigat o reputatie excelenta cântând în rolurile principale din versiunea spaniola: ” Les Miserables „, ” Omul din La Mancha ” și ” Frumoasa și Bestia „. A fost studentul maestrilor Alfredo Kraus , Montserrat Caballe și Jaime Aragall.

    Ei interpretează cântece în limbile: spaniolă, italiană, franceză, engleză, portugheză și latină.

    Divo este genul masculin al cuvântului Diva si îsi merita pe deplin numele.Mi-a fost greu sa selectez si alte piese pentru ca…toate sunt divine.

    În octombrie 2014 vor avea un alt turneu în Germania.

    Pentru cine doreste sa asculte piese dedicate sarbatorilor de iarna :
    http://www.youtube.com/watch?v=jkI8BVplIew&feature=share&list=PL6F6E3DB491E1FEDB&index=2

    Dar as recomanda din lunga lista si:

    http://youtu.be/d2tQAn59Lb8
    http://youtu.be/XihT9o6bAZo
    http://youtu.be/W6jWZuq3jLE
    http://youtu.be/jyQOYkkfSCw
    http://youtu.be/7g_146z1WvY

  • CHARLIE: (3-2-2014 la 01:31)

    HALLELUJA este canecul celebrului cantaret si compozitor canadian Leonard Cohen! Minunat.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Colind

Din tamburină menestrelul sună / în aramă clopoţei la botină ecou, / prin zăpezi amestecate cu tină / paşi spre...

Închide
3.145.108.9