caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Toti oamenii sunt egali, dar unii sunt mai egali decat altii

de (5-9-2007)

„Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele”.
Asa suna deviza porcilor din „Ferma animalelor” de George Orwel.
Am aflat ca senatorul Antonie Iorgovan este grav bolnav. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Am aflat, deasemnea, ca Armata Romana i-a pus la dispozitie un avion ca sa fie transportat la un spital din Wiena. E bine ca statul face tot posibilul ca sa prelungeasca viata bietilor romani loviti de boala.

Ma intreb:

1. Copiii neorociti, loviti de boli incurabile, primesc de la statul roman cate un avion ca sa fie transportati si tratati la clinici din strainatate? Daca este asa, de ce se mai face apel la oamenii de bine ca sa dea din preaplinul sau preaputinul lor pentru tratamentul acelor copilasi loviti de soarta ?
2. De ce se asteapta luni sau ani pentru obtinerea unui carucior pentru necajitii care au handicap locomotor ?
3. Presedintele Basescu si-a platit costul operatiei facute la Wiena (oare si transportul?). Dar premierul Calin Popescu Tariceanu si-a platit cheltuielile pentru operatia la piciorul afectat cand s-a dat cu motocicleta? Doar nu l-am pus noi sa se zbenguie cu motorul. Ba ii platim si soferi, si masini scumpe, ca sa-l ferim de accidente de circulatie.
4. Atatia romani loviti de cancer sau de alte boli incurabile vor fi trimisi de acum inainte la tratament in strainatate cu avioanele Armiei Romane ?

Ma gandesc ca ar fi bine daca presa ar da raspunsuri la aceste intrebari.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Pasager/36 despre Scrisul de mana

Uca a amintit de scrisul de mana si iata ideea acestui Pasager/36... Sun semnul Mariei ! Si s-a dovedit un...

Închide
13.59.9.236