caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Diaspora



 

În memoria părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa

de (15-11-2009)

Romani sau americani, au fost multi cei carora parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa le-a atins inimile. In aminitirea si vesnicia sfaturilor sale, a luat nastere fundatia care ii poarta numele. Cei care au pus temelia acestei organizatii non profit, isi propun sa duca mai departe eforturile depuse de parintele Calciu in numele umanitarismului, a educarii continue, a misiunii crestine si a altor activitati incepute, sau dorite de mult iubitul preot roman. Lansarea oficiala a fundatiei, va avea loc la data de 20 noiembrie 2009, cu un eveniment cultural organizat in cadrul ambasadei Romaniei din Washington. Vor lua cuvintul excelenta sa Domnul Ambasador Adrian Vierita, initiatorii fundatiei, vor fi prezentate scurte documetare din timpul vietii parintelui Calciu, iar seara se va incheia cu un scurt program cultural.

Pe cei aflati in zona Washington-ului ii asteptam sa ni se alature vineri, 20 noiembrie 2009, de la ora 6:00 la sediual Ambasadei Romaniei la Washington.

RSVP@fathercalciufoundation.org

Ecouri

  • bmarian: (15-11-2009 la 00:00)

    ştiu că preotul calciu a fost persecutat de regimul comunist, dar am informaţii, poate eronate , că mai era ceva în biografie care părea foarte clar, puteţi să mă lămuriţi, nu doresc nici o polemică, doar atât, apartenenţa politicvă a părintelui, că nu toţi luptătorii anticomunişti erau frumoşi, tineri, deştepţi şi buni, cred că sunt înţeles, iar , aşa cum spunea cineva, în materie de roşu- negru-brun- verde cineva trebuie să spună şi ce este adevărat şi ce este calomnie.Mulţumesc.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Salată de toamnă

Ingrediente: 400 gr porumb în boabe din conservă 250 gr fasole boabe, fiartă (de preferinta rosie) 2 ardei iuţi curăţaţi...

Închide
3.145.90.26