caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica SPUNE



 

O întrebare, din când în când: ce părere aveţi despre activitatea din ultima vreme a Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA)?

de (4-2-2015)
2 ecouri

O întrebare, din când în când: ce părere aveţi despre activitatea din ultima vreme a Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA)?

Ecouri

  • Alexandru Leibovici: (4-2-2015 la 10:44)

    Nu cumva un mare merit îl are MCV („Mecanismul de Cooperare şi Verificare”, un proces de verificare instituit de Uniunea Europeană pentru a urmări progresele României şi Bulgariei în domeniul justiţiei) ?

    Ştie cineva?

  • Zamolxe: (29-3-2015 la 20:47)

    DNA…? n’am auzit…

    Daca o mina de educati communist si sovietizati prin scolile comuniste romanesti s-au adunat sa faca „ordine si disciplina” intr-o tara formata fortat in Republica Coruptilor si Spagii pot fi CREZUTI ca fac altceva decat reesalonarea spagii si a coruptiei -ca si in Africa sau aiurea in Lumea a 3-a etc- inseamna ca cei care I-a numit si ales si reales etc sunt niste oligofreni, n’au auzit de constitutia de la 1923, habar nu au despre o alta Romania decat ce le-a pus pe masa URSS: in loc de OPINCI, pantofi cu toc cui din plastic… :)))



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Trădări paralele

În ziua de astăzi, afirmă doamna Oiterman, nu mai poţi avea încredere în nimeni, nici măcar în persoanele cele mai...

Închide
3.144.202.167