caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Jeturi coreografice sincronizate pe lacul de la Burj Khalifa

de (24-6-2014)

Câteva date (Chrisina VLAD) :

Burj Khalifa – „Turnul Khalifa” din Dubai.

Fântâna a fost proiectată de WET Design din California, care a realizat şi fântânile de la Bellagio Hotel Lake din Las Vegas.

Iluminată de 6.600 lumini şi 25 proiectoare colorate, are 275 m lungime şi proiectează jeturi controlate de microprocesoare până la maxim 152,4 m înălţime.

Spectacolul acvatic este acompaniat de o gamă de teme muzicale de la cele clasice până la teme arabe contemporane şi internaţionale.

Super pompele pneumatice ale fântânii de la Burj Khalifa au capacitatea de a arunca în aer 83.000 de litrii de apă pe secundă.

Tot pompelor li se datorează şi efectul de tunet asurzitor care se adaugă senzaţiei excepţionale din timpul reprezentaţiei.

Construcţia fântânii a costat AED 800 milione (USD 218 milioane).

Christina VLAD

Altă variantă : aici

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Seară culturală israeliană la Moineşti

Joi 19 iunie 2014 ora 17.00 a avut loc în incinta Bibliotecii Municipale „Ştefan Luchian” din Moineşti o seară dedicată...

Închide
44.210.107.64