caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Umanitare



 

“Ateliere de Mărţişor” pentru copiii spitalizaţi, organizate de Fundaţia CliniClowns

de (15-3-2014)

LogoIn cadrul atelierelor de creatie, copiii din cadrul a trei spitale bucurestene au pregatit martisoare, felicitari si mici cadouri pentru mame.

Fundatia CliniClowns a organizat in saptamana 3-9 martie “Atelierele de Martisor”. Acestea au avut loc in cadrul Spitalului de Copii “Grigore Alexandrescu”, al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC) si al Institutului Clinic Fundeni – sectia hemato-oncologie pediatrica.

Sub indrumarea ghidusa a clovnilor Suzi si Lucica fara Frica, micii pacienti si-au pus in practica imaginatia, si-au exprimat emotiile si au avut ocazia astfel sa uite de suferinta, diagnostice si tratamente.

martisor 2014

Aceasta initiativa a fost posibila cu sprijinul Fundatiei UTI, partenerul traditional al evenimentelor tematice organizate de CliniClowns, si prin amabilitatea personalului din institutiile partenere. Fundatia UTI a început colaborarea cu Fundaţia CliniClowns în urmă cu patru ani şi a sustinut în această perioadă o serie de actiuni in beneficiul copiilor spitalizaţi, parte din campania “Terapie prin zâmbet”.

martisor 2 - 2014

Despre Fundatia CliniClowns Romania

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati si a celor cu dizabilitati. CliniClowns isi trimite periodic echipele de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa spitalele de pediatrie din Bucuresti, Brasov, Iasi si Timisoara, cliniclovnii dezvolta “Terapia prin zimbet” si in randul copiilor cu autism si al copiilor cu sindrom Down in sapte centre specializate.

Despre Fundatia UTI

Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copiii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a se implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formează familia UTI.

Fundaţia CliniClowns România
Strada Viitorului, nr 84, ap 3, sector 2, Bucureşti
T/F 021 310 23 03; info@cliniclowns.ro ; www.cliniclowns.ro

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Criza ucraineană: provocări geopolitice şi preliminarii identitare (III): o istorie a cauzelor pierdute

Eşecul ultimei încercări de a edifica o structură statală care să dea corolarul politic sintezei etnice şi agregărilor sociale cristalizate...

Închide
3.15.46.13