caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

„No More” de Moonlight Breakfast (o nouă formaţie românescă)

de (15-1-2013)

Moonlight Breakfast s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja H2O Mamaia, la Orange Summer Party.

A ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa „Still”, care a stat 6 saptamani in Top Show Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single „Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top.

Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitara electrica, Aditza – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk „retroelectro”, dupa cum il definesc chiar ei.

Lansarea albumului de debut, Shout, a fost organizata de Orange joi, 19 iulie.

1 leu din vanzarea fiecarui album este donat catre eSign – proiect al Organizatiei Salvati Copiii, sprijinit de Fundatia Orange

https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-all/cd-shout-moonlight-breakfast#

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Primii pe listă?

N-am întâlnit nicăieri vreo propunere ca această imagine să fie trimisă Ambasadei României din Canada (o facem noi, pe această...

Închide
18.116.43.119